Kiropraktor i Uppsala

Söker du efter en kiropraktor i Uppsala så kontakta oss. Uppsala Naprapatklinik är en privatmottagning för behandling och rehabilitering av rygg, leder och muskelbesvär för både företag som privatpersoner.

Våra naprapater arbetar på samma vis som en kiropraktor med utredning, behandling och förebyggande av funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelseorganen. Syftet med en naprapats och en kiropraktors behandling är att återställa rörelsesymmetrin i kroppens leder och muskler samt korrigera en felaktig kroppshållning.

KIROPRAKTOR/NAPRAPAT MED HELA KROPPEN I CENTRUM

För en kiropraktor eller naprapat är hela patienten är i centrum. Det är inte enbart en rygg vi behandlar, utan en hel patient. Helhetssynen är viktig för oss. Vi anpassar behandlingsmetoden efter skadans art och patientens förutsättningar. Tid avsätts för varje patient, så att en noggrann undersökning och behandling kan genomföras. Våra naprapater och kiropraktorer i Uppsala behandlar rygg-, led- och muskelbesvär som exemplevis ryggont, ryggskott, nackspärr, muskelvärk, tennisarmbåge, musarm, hälsporre och huvudvärk. Kontakta oss om du behöver en kiropraktor eller naprapat i Uppsala.

Kiropraktor Uppsala