Kiropraktor i Uppsala

Söker du efter en kiropraktor i Uppsala så kontakta oss. Uppsala Naprapatklinik är en privatmottagning för behandling och rehabilitering av rygg, ryggskott, leder och muskelbesvär för både företag som privatpersoner. Ofta när man letar efter en kiropraktor så går det lika bra med en naprapat, och vice verca. Vi hjälper dig gärna och diskuterar vilken behandling som är bäst för just dig.

Syftet med en behandling av kiropraktor i Uppsala

Våra naprapater arbetar på samma vis som en kiropraktor med utredning, behandling och förebyggande av funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelseorganen. Syftet med en naprapats och en kiropraktors behandling är att återställa rörelsesymmetrin i kroppens leder och muskler samt korrigera en felaktig kroppshållning. Kontakta oss om du behöver en kiropraktor i Uppsala.

Kiropraktor & naprapat med hela kroppen i centrum

För en kiropraktor eller naprapat är hela patienten är i centrum. Det är inte enbart en rygg vi behandlar, utan en hel patient. Helhetssynen är viktig för oss. Vi anpassar behandlingsmetoden efter skadans art och patientens förutsättningar. Tid avsätts för varje patient, så att en noggrann undersökning och behandling kan genomföras. Våra naprapater och kiropraktorer i Uppsala behandlar rygg-, led- och muskelbesvär som exemplevis ryggont, ryggskott, nackspärr, muskelvärk, tennisarmbåge, musarm, hälsporre och huvudvärk. Kontakta oss om du behöver en kiropraktor eller naprapat i Uppsala.

Kiropraktor Uppsala

Har du ryggskott, nackspärr eller hälsporre?

Vi hjälper dig som har rygg-, led- och muskelbesvär. Kontakta oss om du bor i Uppsala med omnejd och har ryggont, ryggskott, nackspärr, muskelvärk, tennisarmbåge, musarm eller hälsporre. Även huvudvärk kan i många fall behandlas av en kiropraktor. Du är välkommen att boka behandling på vår klinik i Uppsala.

Vi behandlar:

  • ryggont
  • ryggskott
  • nackspärr
  • muskelvärk
  • tennisarmbåge
  • musarm
  • hälsporre
  • huvudvärk

Läs mer om olika besvär här

Kiropraktor Uppsala

Behöver du en naprapat eller kiropraktor Uppsala så är det bara att kontakta oss. Vi behandlar och rehabiliterar rygg, ryggskott, leder och muskelbesvär för både företag som privatpersoner. Vi hjälper dig och diskuterar vilken behandling som är bäst för just dig.

Kontakta oss eller boka tid