Kiropraktor i Uppsala

Söker du efter en kiropraktor i Uppsala så kontakta oss. Uppsala Naprapatklinik är en privatmottagning för behandling och rehabilitering av rygg, ryggskott, leder och muskelbesvär för både företag som privatpersoner. Ofta när man letar efter en kiropraktor så går det lika bra med en naprapat, och vice verca. Vi hjälper dig gärna och diskuterar vilken behandling som är bäst för just dig.

Syftet med en behandling av kiropraktor i Uppsala

Våra naprapater arbetar på samma vis som en kiropraktor med utredning, behandling och förebyggande av funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelseorganen. Syftet med en behandling är att återställa rörelsesymmetrin i kroppens leder och muskler samt korrigera en felaktig kroppshållning.

En kiropraktor behandlar alltså besvär eller skador som orsakas av störningar i samspelet mellan muskler, leder och nerver. Många förknippar kiropraktik med behandling av ryggraden. Har du problem med din rygg eller andra besvär (se nedan) så kontakta oss så hjälper vi dig.

Behandling med hela kroppen i centrum

För en kiropraktor eller naprapat är hela patienten är i centrum. Det är inte enbart en rygg vi behandlar, utan en hel patient. Helhetssynen är viktig för oss. Vi anpassar behandlingsmetoden efter skadans art och patientens förutsättningar. Tid avsätts för varje patient, så att en noggrann undersökning och behandling kan genomföras. Våra naprapater och kiropraktorer i Uppsala behandlar rygg-, led- och muskelbesvär som exemplevis ryggont, ryggskott, nackspärr, muskelvärk, tennisarmbåge, musarm, hälsporre och huvudvärk. Så om du behöver en naprapat eller kiropraktor i Uppsala är det bara att höra av dig.

Kiropraktor Uppsala

Har du ryggskott, nackspärr eller hälsporre?

Vi hjälper dig som har akuta eller kroniska rygg-, led- och muskelbesvär. Kontakta oss om du behöver en kiropraktor i Uppsala med omnejd och har ryggont, ryggskott, nackspärr, muskelvärk, tennisarmbåge, musarm eller hälsporre. Även huvudvärk kan i många fall behandlas av en kiropraktor eller naprapat. Du är välkommen att boka akut behandling på vår klinik i Uppsala.

Behandlingar av kiropraktor eller naprapat

En kiropraktor behandlar bland annat följande besvär:

Akut kiropraktor Uppsala

Behöver du en akut kiropraktor eller naprapat i Uppsala så är det bara att kontakta oss. Vi behandlar och rehabiliterar rygg, ryggskott, leder och muskelbesvär för både företag som privatpersoner. Vi hjälper dig och diskuterar vilken behandling som är bäst för just dig. Efter behandling Har du fått ett tips att gå till en kiropraktor i Uppsala så boka gärna en tid hos en naprapat på kliniken på nedan länk.

Kontakta oss eller boka tid

Rehabilitering efter behandling

Efter din behandling påbörjas rehabilitering och återbyggnadsfasen. Efter olika smärttillstånd är det lätt att falla in i fel rörelsemönster med nya besvär som följd. Vår rehabiliteringsträning är därför inriktad på balans och koordinationsträning för att bana in rätt rörelsemönster och lära kroppen att använda musklerna på rätt sätt. Normalt får man ett eget individuellt tränings- och rehabiliteringsprogram av sin kiropraktor eller naprapat, allt för att du så snabbt som möjligt ska komma tillbaka till ett aktivt liv.

Läs mer om likheter och skillnader mellan kiropraktorer och naprapater.