Rehabilitering i Uppsala

Efter avslutad behandling påbörjas rehabilitering och återbyggnadsfasen. Efter olika smärttillstånd är det lätt att falla in i fel rörelsemönster med nya besvär som följd. Vår rehabiliteringsträning är därför inriktad på balans och koordinationsträning för att bana in rätt rörelsemönster och lära kroppen att använda musklerna på rätt sätt.

Självklart anpassas rehabilitering och träning efter skadans art och patientens förutsättningar. Alla får ett individuellt tränings- och rehabiliteringsprogram av sin naprapat.

 

Egna träningslokaler för rehabilitering i Uppsala

Din rehabilitering i Uppsala sker i våra egna träningslokaler med ett träningsprogram som anpassats efter just dina behov. Lokalerna finns på Kungsängsgatan 39. Du är välkommen att titta in på kliniken eller slå oss en signal om du undrar över något.

Rehabilitering i Uppsala Träningshall
Förutom naprapatbehandlingar så erbjuder vi rehabilitering i Uppsala i egna träningslokaler.

Boka tid för rehabilitering & behandling

Behöver rehabilitering i Uppsala så är det bara att kontakta oss. Vi behandlar och rehabiliterar rygg, ryggskott, leder och muskelbesvär för både företag som privatpersoner. Vi hjälper dig och diskuterar vilken behandling som är bäst för just dig.

Kontakta oss eller boka tid